8 May 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – May 8, 2016

8 May 2016, Comments: 0

E ftuar Hana Marku. Gjithashtu, një pjesë nga kuarteti i harqeve gjatë koncertit të Inva Mulës në Toonto më 31 mars 2016. PASQYRA SHQIPTARE, […]


24 April 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 24, 2016

24 April 2016, Comments: 0

Ervin Goci flet për katastrofën mjedisore në Liqenin e Tiranës. Iftuar gjithashtu Salvadore Greco. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


17 April 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 17, 2016

17 April 2016, Comments: 0

Hyn në fuqi ligji i regjistrimit të emigrantëve shqiptare; kronika e premierës së filmit Quo Vadis. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


10 April 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 10, 2016

10 April 2016, Comments: 0

Pjesë nga koncerti “Për ty Atdhe” me këngëtaren e madhe Inva Mula si dhe kronika e leximit të dytë në Parlamentin e Ontarios të […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›