6 March 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 6, 2016

6 March 2016, Comments: 0

E ftuar zonja Eli Kacidhja. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


28 February 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 28, 2016

28 February 2016, Comments: 0

Kronika e festimit të 8 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nga Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze e Torontos. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


14 February 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 14, 2016

14 February 2016, Comments: 0

Dy skuadra shqiptare në finalen e Playoff-it. Kronika e koncertit të Trio Fammus. Biseda me regjisoren/aktoren Nora Marku. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR […]


7 February 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 7, 2016

7 February 2016, Comments: 0

Kronika e përurimit të qendrës mjekësore në Port Hope me pronar Alban Merepezën si dhe paraqitja nga botuesja e librit “Historia e Çamërisë” me […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›