1 November 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 1, 2015

1 November 2015, Comments: 0

Kronika nga Hamiltoni (Ambasada shpërndan librat e mësimit shqip) si dhe Londoni (shfaqet filmi Besa – the Promise). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR […]


18 October 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 18, 2015

18 October 2015, Comments: 0

Kronika e shfaqjes Miss Globe 2015, Brampton, Kanada. Gjithashtu, bisedë me imam Muhamet Osmanin pak ditë para largimit të tij nga Kanadaja. PASQYRA SHQIPTARE, […]


4 October 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 4, 2015

4 October 2015, Comments: 0

Kronika e Kurban – Bajramit 2015. Biseda me tre miset shqiptare, pjesëmarrëse në Miss Globe 2015. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


27 September 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 27, 2015

27 September 2015, Comments: 0

Të ftuar Mirel Josa dhe Alketa Vasjari (Zeko). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 Next page ›