3 January 2016
Comments: 0

“Vjeshtë dhe Shpresë” – dokumentar

3 January 2016, Comments: 0

27 December 2015
Comments: 0

“Vjeshtë dhe Shpresë” – dokumentar

27 December 2015, Comments: 0

20 December 2015
Comments: 0

“Vjeshtë dhe Shpresë” – dokumentar

20 December 2015, Comments: 0

Dokumentari u shfaq për herë të parë më 28 nëntor 2015 me rastin e 25 vjetorit të krijimit të Shoqatës së Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze, Toronto. […]


13 December 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 13, 2015

13 December 2015, Comments: 0

Festimet e 103 vjetorit mes shqiptarëve në Kanada. Në qendër – mbrëmja e Shoqatës së Hamiltonit. Gjithashtu, bisedë me gazetarin Milaim Zeka. PASQYRA SHQIPTARE, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›