29 November 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 29, 2015

29 November 2015, Comments: 0

Parlamenti i Ontarios pranon për shqyrtim projekt-ligjin për shpalljen e muajit nëntor “Muaji i Trashëmisë Shqiptare në Ontario”. Nisma është marrë nga deputetja Laura […]


22 November 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 22, 2015

22 November 2015, Comments: 0

I ftuar studiuesi Albert Frashëri. Gjithashtu, thirrja e Ambasadores së Shqipërisë në Kanada, znj. Elida Petoshati, drejtuar shqiptarëve në Kanada. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. […]


8 November 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 8, 2015

8 November 2015, Comments: 0

Zhvillimet më të fundit në komunitetin shqiptaro-kanadez si dhe arkivat nga viti 2012 dhe 2014. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


1 November 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 1, 2015

1 November 2015, Comments: 0

Kronika nga Hamiltoni (Ambasada shpërndan librat e mësimit shqip) si dhe Londoni (shfaqet filmi Besa – the Promise). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›