24 May 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 24, 2015

24 May 2015, Comments: 0

E ftuar avokatja shqiptare e zyrës Brunga Law Offices, zonja Sonila Dheri. Kronika e librit të ri të Mustafë Ismailit. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. […]


17 May 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 17, 2015

17 May 2015, Comments: 0

Biseda me znj. Shano Bejkosalaj dhe portret i producentit Adem Belliu. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


10 May 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 10, 2015

10 May 2015, Comments: 0

Lajme nga artistët shqiptarë në Kanada. Reportazh nga klasa shqipe në Scarborough. Bisedë më zv. Drejtorin e Sig. Shoqërore të Shqipërisë. Kepi i Rodonit […]


3 May 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 3, 2015

3 May 2015, Comments: 0

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë në Otavë. FC Kosova – kampion. Kronika e zgjedhjeve në Hamilton. Bisedë me pronarin e kompanisë “Kodra”, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 Next page ›