12 July 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): July 12, 2015

12 July 2015, Comments: 0

Regjisori Esat Teliti flet mbi dokumentarin e tij “Sa kam shpirt, kam shpresë”, prodhim i TVSH-së. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


5 July 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): July 5, 2015

5 July 2015, Comments: 0

Kronika e operas “Pagliacci” si dhe nje telereportazh mbi Xhimi Begejën. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


28 June 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): June 28, 2015

28 June 2015, Comments: 0

Telereportazh mbi “Tre Bujtinat”, Gjinar, Elbasan. Herolind Shala në Kanada. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


21 June 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): June 21, 2015

21 June 2015, Comments: 0

E ftuar shkencëtarja shqiptaro-kanadeze Lorina Naçi. Reportazh nga Peterborough si dhe njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›