3 June 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – June 3, 2018

3 June 2018, Comments: 0

Të ftuar: Ardian Radovicka dhe Fehmi Kaloshi. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.


27 May 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – May 27, 2018

27 May 2018, Comments: 0

Promovohen veprat e autoreve Sanije Gashi dhe Eglantina Mandia. Dokumentar mbi lumin Niagara. Arkiva 2016 – prof. Elsie. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir […]


6 May 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – May 6, 2018

6 May 2018, Comments: 0

Të ftuar: Bes Kondaj, Bujar Llapaj, Maxhun Dida, etj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


29 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 29, 2018

29 April 2018, Comments: 0

Të ftuar tri studente shqiptare në Osgoode Hall Law School. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›