22 March 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 22, 2015

22 March 2015, Comments: 0

Fokusi i këtij emisioni është emigrimi në Kanada. I ftuar avokat Gjergji Vani. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA.


15 March 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 15, 2015

15 March 2015, Comments: 0

I ftuar aktori dhe poeti shqiptar nga Kosova, Çun Lajçi. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


8 March 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 8, 2015

8 March 2015, Comments: 0

Të ftuar: Avdulla Kenaçi dhe Afrim Krasniqi. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


1 March 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 1, 2015

1 March 2015, Comments: 0

Kronika e festimit të 7 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nga Shoqata e Torontos. Kronikë e koncertit të David Tukiçit si dhe bisedë me […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›