22 February 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 22, 2015

22 February 2015, Comments: 0

Kronika nga koncertet e organizuara nga Shoqata”Kosova” dhe ajo Shqiptare e Hamiltonit me artistët Shkëlzen Jetishi, Muhamet Sejdiu, Vullnet Zhuniqi dhe Çun Lajçi. Gjithashtu […]


21 February 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 21, 2016

21 February 2015, Comments: 0

I ftuar Namik Larti. Përkujtimore për zonjë Shano Bejkosalaj dhe njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


15 February 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 15, 2015

15 February 2015, Comments: 0

Veprimtari komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


1 February 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 1, 2015

1 February 2015, Comments: 0

Kronika nga jeta komunitare si dhe biseda me shkencëtare shqiptaro-kanadeze, Lorina Naçi. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›