25 January 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 25, 2015

25 January 2015, Comments: 0

“Kosova” F.C. shpallet fituese e ligës. Përfundojnë me sukses negociatat për marrëveshjen e pensioneve mes Shqipërisë dhe Kanadasë. E ftuar: këngëtarja Suela Mero.


18 January 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 18, 2015

18 January 2015, Comments: 0

Në qendër të këtij emisioni janë shqiptaro-kanadezja Shano Bejkosalaj dhe shqiptaro-amerikani Adem Belliu. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


11 January 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 11, 2015

11 January 2015, Comments: 0

Kronika nga festimet e Vitit të Ri mes shqiptarëve në Toronto. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


4 January 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 4, 2015

4 January 2015, Comments: 0

Krishtlindjet në Toronto. Bisedë me poetin dhe autorin Vagjush Ziko. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›