28 December 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 28, 2014

28 December 2014, Comments: 0

Të ftuar tre pjesëtarë të stafit prodhues të filmit “The Christmas Switch”, i cili është shfaqur në disa rrjete amerikano-veriore, përfshirë stacionin ShawCase në […]


21 December 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 21, 2014

21 December 2014, Comments: 0

Përgatitjet në komunitet me rastin e Vitit të Ri. Përshendetja e Don Xhovani Kokonës drejtuar bashkatdhetarëve me rastin e Krishtlindjes, etj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


14 December 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 14, 2014

14 December 2014, Comments: 0

Panairi i 17-të i Librit në Tiranë si dhe kronika e Muajit të Trashëgimisë Shqiptare në Parlamentin e Ontarios. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor […]


7 December 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 7, 2014

7 December 2014, Comments: 0

Kronika nga festimet e 102 Vjetorit të Pavarësisë mes shqiptarëve në Kanada. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›