2 November 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 2, 2014

2 November 2014, Comments: 0

Të ftuar Lekë Selmani dhe Miranda Harizaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA


26 October 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 26, 2014

26 October 2014, Comments: 0

Speciale kushtuar ngjarjeve në Beograd më 14 tetor 2014 si dhe Konferencës së Shteteve të Ballkanit Perëndimor. Të ftuar: Dr. Alban Merepeza dhe Prof. […]


19 October 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 19, 2014

19 October 2014, Comments: 0

Lajme nga komuniteti si dhe një speciale kushtuar Mary Kole Kerim. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


11 October 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 11, 2014

11 October 2014, Comments: 0

Festa e Kurban-Bajramit në Toronto si dhe nderim figurës së intelektualit atdhetar nga Otava, z. Alfred Kosta. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›