4 October 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 4, 2014

4 October 2014, Comments: 0

Të ftuar në emision prof. dr. Albert Karriqi si dhe gazetari sportiv Genc Ymeraj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


27 September 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 27, 2014

27 September 2014, Comments: 0

Biseda me dy drejtues shoqatash shqiptaro-kanadeze të Ontarios si dhe disa njoftime të rëndësishme. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


20 September 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 20, 2014

20 September 2014, Comments: 0

Imzot Rrok Mirdita komenton përgatitjet me rastin e vizitës së Papa Françeskut në Tiranë. Përshendetja e drejtuesve të Xhamisë Shqiptare të Torontos me rastin […]


13 September 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 13, 2014

13 September 2014, Comments: 0

Telekronika me lojtarët e skuadrës “Albanians” në lokalin e Zeke Tarevsit në London, Ontario si dhe telereportazh i shkurtër mbi Kepin e Rodonit dhe […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›