22 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 22, 2018

22 April 2018, Comments: 0

Tre avokatë të ftuar për të folur mbi çështje të ndryshme ligjore. Pjesë nga koncerti i Trios Fammus. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir […]


15 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 15, 2018

15 April 2018, Comments: 0

Reportazh me nxënësit e Shkollës së Baletit, Tiranë. Dy dokumentarë të shkurtër: 1) mbi aktorin Aleksandër Moisi dhe 2) mbi Ardenicën. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


8 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 8, 2018

8 April 2018, Comments: 0

Reportazh me klasën shqipe të Misionit “Shën Nënë Tereza” si dhe i ftuar Ksenofon Kristafi (dy libra mbi Kosovën).


1 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 1, 2018

1 April 2018, Comments: 0

Dy kronika sportive: Kristian Prenga arrin fitoren e tretë në Kanada dhe skuadra Kosova FC mundet 2-4 në gjysëm-finalen e play-off-it. Gjithashtu, i ftuar […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›