31 May 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 31, 2014

31 May 2014, Comments: 0

Vizita e Imzot Rrok Mirditës në Toronto. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


24 May 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 24, 2014

24 May 2014, Comments: 0

Libri më i fundit i Ilir Ikonomit: “Pushtimi” si dhe kronika e kampionatit të shqiptarëve në futboll zhvilluar në Hamilton. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. […]


17 May 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 17, 2014

17 May 2014, Comments: 0

“Kosova” FC – kampione e ligës për sezonin 2013 – 2014. Bisedë me producentin e emisionit “Drejtësia në Kosovë”, shqiptaro-kanadezin Valdet Salihu. PASQYRA SHQIPTARE, […]


10 May 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 10, 2014

10 May 2014, Comments: 0

Njohje e shkurtër me kandidatin për kryetar bashkie, z. John Tory. Portret i autores Dhurata Sinani. Lajme komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›