5 April 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 5, 2014

5 April 2014, Comments: 0

Kronikë e takimit vjetor të Shoqatës së Torontos si dhe biseda me znj. Armineh Keshishian. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


29 March 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 29, 2014

29 March 2014, Comments: 0

Lajme komunitare si dhe biseda me deputeten Ermira Mehmeti. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


8 March 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 8, 2014

8 March 2014, Comments: 0

Emision i posaçëm kushtuar 8 marsit. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA.


1 March 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 1, 2014

1 March 2014, Comments: 0

Kronika nga Mississauga dhe Hamilton gjatë festimeve të 6 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›