22 February 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 22, 2014

22 February 2014, Comments: 0

Kronika nga veprimtari komunitare me rastin e 6 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës (Flare Entertainment dhe Shoqata “Iliria”) si dhe speciale mbi ndryshimet nënligjore […]


15 February 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 15, 2014

15 February 2014, Comments: 0

Të ftuar në emision: Sami Ademi, Alban Merepeza dhe Odeta Kasa. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor: ILIR LENA


8 February 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 8, 2014

8 February 2014, Comments: 0

Pjesë nga emisioni i datës 8 shkurt 2014. I ftuar, ish-kampioni shqiptar i mundjes, Sherif Dhelpra. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR […]


1 February 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): February 1, 2014

1 February 2014, Comments: 0

Bisedë me mjekun sportiv të ekipit kombëtar olimpik, Dr. Alban Merepeza, para nisjes për  në Sochi. Gjithashtu, të ftuar për të shpjeguar përmbajtjen e […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›