28 December 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 28, 2013

28 December 2013, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare”, Pjesa II. Korça. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA


21 December 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 21, 2013

21 December 2013, Comments: 0

“Lugina e Vjosës” – segment nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare”, pjesa II. Gjithashtu, njoftime komunitare dhe videoklipe. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR […]


14 December 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 14, 2013

14 December 2013, Comments: 0

Gjirokastra, pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare”. Njoftime komunitare mbi festimet e vitit të ri. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


30 November 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 30, 2013

30 November 2013, Comments: 0

Festimi i 101 Vjetorit në Toronto, Kanada, nga Shoqata Shqiptaro-Kanadeze e Torontos. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›