26 October 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 26, 2013

26 October 2013, Comments: 0

Kurban – Bajrami në Toronto. Biseda me Ylli Beqirin dhe Arben Bebetin si dhe njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR […]


19 October 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 19, 2013

19 October 2013, Comments: 0

Kronika të shkurtra nga veprimtaritë e komuniteteve fetare. Bisedë me drejtuesit e organizatës “Vatra” të Torontos si dhe njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. […]


12 October 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 12, 2013

12 October 2013, Comments: 0

Bisedë me Koço Mërtirin. Njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


5 October 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): October 5, 2013

5 October 2013, Comments: 0

Klasat shqipe në Hamilton; inxhinier Fatmir Fida; përshëndetja e imamit të Torontos dhe një paraqitje e shkurtër e “Besi Auto Collision”. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›