11 May 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 11, 2013

11 May 2013, Comments: 0

Të ftuar Roy Hysen, fitues i medaljes nga Guvernatori i Përgjithshëm i Kanadasë si dhe Ervin Musta, Konsulli i Nderit i Përgjithshëm për GTA. […]


4 May 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 4, 2013

4 May 2013, Comments: 0

Roli i grave në 100 vjet histori të shtetit shqiptar, kronikë nga Tirana. Valbona – pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqitare”, pjesa I. Njoftime komunitare.


27 April 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 27, 2013

27 April 2013, Comments: 0

Xhim dhe Mateo Begeja – dy nga gjashtë alpinistët shqiptarë që për herë të parë u ngjitën në Everest më 26 maj 2012. PASQYRA […]


20 April 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 20, 2013

20 April 2013, Comments: 0

Biseda me Peshkopin, At Ilia Ketri si dhe kronikë nga shfaqja “Edipi Mbret”, bashkëprodhim i teatrove të Prishtinës dhe Tiranës. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›