16 March 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 16, 2013

16 March 2013, Comments: 0

Forumi i Gruas në Kiçener feston 8 Marsin. Biseda me skulptorin Bernard Lekgegaj, autor i shtatores së Nënë Terezës së vendosur në Montreal, Kanada. […]


9 March 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 9, 2013

9 March 2013, Comments: 0

Përmbledhje e emisionit. Biseda me dy herë kampionin e botës në kik boks, Ismail Keta. Pasqyra Shqiptare, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


2 March 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 2, 2013

2 March 2013, Comments: 0

Portret i pianistit shqiptaro-kanadez, Erion Tulina. Njoftime komunitare.


23 February 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): 23 February 2013

23 February 2013, Comments: 0

Telekronika nga festimet në Hamilton dhe London të 5 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Njoftime mbi festimet me rastin e 8 marsit. PASQYRA SHQIPTARE, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›