16 February 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): 16 February 2013

16 February 2013, Comments: 0

Fatos Prishtina dekorohet me Medaljen e Jubileut të Diamandtë të Mbretëreshës Elizabeth II. Kronika nga festimet në Tiranë të 100 Vjetorit; shpatat dhe përkrenarja […]


9 February 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): 9 February 2013

9 February 2013, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare” (I); bisedë me z. Abaz Hoxha, ish-drejtues i Kinostudios si dhe historian filmi; njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada


2 February 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): 2 February 2013

2 February 2013, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare” (I); kronikë e TIFF-it (Tiranë); njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto,


26 January 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): 26 JANUARY 2013

26 January 2013, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare”. Piktori Pëllumb Puci dhe ekspozita e tij në Tiranë. Lajme nga komuniteti. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›