19 January 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): 19 JANUARY 2013

19 January 2013, Comments: 0

Gjini i Portokallisë dhe Xhensila Myrtezaj në Toronto. Valbona – pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare” si dhe biseda me Konsullin e Nderit të Përgjithshëm […]


12 January 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE: 12 January 2013

12 January 2013, Comments: 0

“Mrekulli Shqiptare” (Pjesa I) – Berati. Bisedë me përkthyesen letrare Klio Evangjeli. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada


5 January 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE: January 5, 2013

5 January 2013, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare” – Bylisi. Kronika nga Montreali (shtatorja e Nënë Terezës) dhe Toronto (ekspozita e Bujar Asllanit).


29 December 2012
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE: December 29, 2012

29 December 2012, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare” – Butrinti.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›