22 December 2012
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE: December 22, 2012

22 December 2012, Comments: 0

Kronika nga festimet në Toronto me rastin e 100 Vjetorit të Pavarësisë.


15 December 2012
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE: December 15, 2012

15 December 2012, Comments: 0

Biseda telefonike me Ambasadoren e Shqipërisë, Elida Petoshati; kronika e 100 Vjetorit në Hamilton; biseda me autorin Elliot Moglica; njoftime komunitare mbi festimet e […]


8 December 2012
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE: December 8, 2012

8 December 2012, Comments: 0

Kronika nga veprimtaritë e shqiptarëve në Kanada: 10 vjetori i themelimit të organizatës “Adoptionworx”; ekspozita e piktorit Bujar Asllani si dhe kronika e mbrëmjes […]


1 December 2012
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE: December 1, 2012

1 December 2012, Comments: 0

Ceremonia e ngritjes së Flamurit Shqiptar në Queen’s Park organizuar nga Shoqata Shqiptaro-Kanadeze.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70