21 January 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – January 21, 2018

21 January 2018, Comments: 0

Kronika e ekspozitave të koleksionit Nugee në Kanada. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


14 January 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – January 14, 2018

14 January 2018, Comments: 0

Sot dy telereportazhe: njëri nga Kanadaja me protagoniste zonjën Victoria O’Toole, njeriu që falë shërbimeve dhe përkushtimit të saj shembullor ka ndihmuar dhjetra familje […]


17 December 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – December 17, 2017

17 December 2017, Comments: 0

Për herë të parë në ekranin e një televizioni vjen shkencëtari i ri shqiptaro-kanadez Albi Çelaj, njeriu që mund të ketë në duart e […]


10 December 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – December 10, 2017

10 December 2017, Comments: 0

Në këtë episod do të mësoni se pse Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut fillon në Kanada dhe cila është protagonistja e ngjarjes komunitare që çel […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›