3 December 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – December 3, 2017

3 December 2017, Comments: 0

105 vjetori i Pavarësisë në Ontario, Kanada. Pasqyra Shqiptare, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


26 November 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – November 26, 2017

26 November 2017, Comments: 0

Tri kronika sot në emision: Albanian Short Film Nigh, Icon Restoration në Panairin e Kondove si dhe Inva Mula në Toronto e ftuar në […]


19 November 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – November 19, 2017

19 November 2017, Comments: 0

Të ftuar: Indrit Kasapi, Kristian Prenga dhe Suela Mero. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


12 November 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – November 12, 2017

12 November 2017, Comments: 0

Në rubrikën “Shqiptari i Kanadasë” janë të ftuar Bashkim Isai dhe Rafael Shores. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›