Our Team

Ilir Lena

+1 (416) 871 9300 / ilir.toronto@gmail.com

Drejtor dhe regjisor i emisionit që prej tetorit 2003

Ka prodhuar mbi njëmijë emisione televizivë, duke trajtuar shumë gjini të ekranit. Prodhues dhe regjisor i shumë dokumentarëve televizivë të transmetuar nga OMNI TV Canada. Videograf/dokumentarist për video dhe filma dokumentarë me karakter biografik, historik, kulturor dhe turistik.


Esat Teliti

+1 (355) 68 2405200 / telitiesat@gmail.com

Regjisor dhe drejtues bisedash

40 vjet përvojë si regjisor i Televizionit Publik Shqiptar. I dekoruar nga Presidenti i Shqipërisë si "Mjeshtër i Madh" për lëvrimin me mjeshtëri të gjinive televizive, në mënyrë të veçantë dokumentarët e gjatë. Aktor filmash të Kinostudios "Shqipëria e Re" në vitet '70.